קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

סלמון מזוגג מייפל עם אננס

סלמון מזוגג מייפל עם אננס
סלמון מזוגג מייפל עם אננס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לך חלפיניו, פילה סלמון, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. עם כפית ציון של 89% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סלמון מזוגג מייפל עם אננס, סלמון מזוגג אדר w / אננס, ו סלמון מזוגג מייפל עם סלסה אננס.

הוראות

1
מטלית חום.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
מקציפים יחד את סירופ מייפל וחרדל בסיר קטן על חום בינוני ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מעובה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
הסר מהחום והנח בצד.
4
מניחים את הסלמון בתבנית אפייה 9-by-13 אינץ מצופה רדיד. מתבלים במלח ופלפל. חותכים את הקליפה מחצי האננס וחותכים אותו לאורכו לרבעים, ואז חותכים כל רבעון למשולשים עבים 1/2 אינץ'. לפזר את האננס jalapeo סביב הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
מברישים את הסלמון עם תערובת הסירופ. לצלות במשך 5 עד 7 דקות, או עד פתיתי סלמון בקלות כאשר דקרו עם מזלג מבפנים הוא באותו צבע לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
6
מגישים את הסלמון ואננס עם האורז טפטוף עם זיגוג הנותרים,אם תרצה.טיפ: חותכים את החצי השני של האננס שנשאר מהמתכון הזה, מברישים אותו בסירופ מייפל, ומטגנים אותו עד שהוא מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מגישים עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.