לינגוויני עם עגבניות מיובשות, זיתים ולימון
לינגוויני עם עגבניות מיובשות, זיתים ולימון עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 539 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 17 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, זיתים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו לינגוויני עם עגבניות מיובשות, זיתים ולימון, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו לינגוויני עם שרימפס, עגבניות, זיתים וצלפים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים על כוס 1 של מי הפסטה.
מניחים את הפסטה בקערה גדולה.
במעבד מזון, מערבבים את העגבניות המיובשות בשמש, זיתים, בזיליקום, שום, שמן, גרידת לימון ומיץ לימון. דופק עד מעורבב אבל עדיין עבה.
מוסיפים את גבינת הפרמזן לפסטה וזורקים היטב.
יוצקים את תערובת העגבניות על גבי ולזרוק עד הפסטה מצופה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.