המתכון סלט לחם לבנוני מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מרהיב טבעוני ומתאים לאוהבי מזון המזרח התיכון. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך נורה שומר, סלרי, פיתות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם לבנוני וסלט עגבניות, מבשלים את הספר: פטוש, סלט פיתה לבנוני, ו סלט לבנוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 אף.
2
מניחים את סיבובי הפיתה על תבנית אפייה וטוסט בתנור עד חום פריך וקליל, כ -10 דקות. לפרוץ לחתיכות בגודל ביס ולהניח בצד. לזרוק יחד את המלפפון, עגבניות, בצל ירוק, שומר, סלרי, מנטה, ופטרוזיליה. כיסוי וצינה. בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמן, מיץ לימון, שום, מלח ופלפל.