לינגוויני עם פטריות ונקניק
לינגוויני עם פטריות ונקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 593 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל, פסטה לינגווינית, עלי בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפסטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פסטה קינוח שוקולד כקינוח. נסו לינגוויני עם נקניק ופטריות, פטריות צדפות מוקפצות עם לינגוויני, ו לינגוויני עם פטריות פורטבלה וברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה לינגווינית ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; מסננים.
ממיסים חמאה במחבת סאוט על אש בינונית. מבשלים ומערבבים בצל, שום ופטריות בחמאה עד רך. להפחית את החום, ומערבבים לאט בשמנת. המשך לבשל עד שהרוטב יתעבה, הוסף בשר חזיר ובזיליקום, ומבשל במשך 10 דקות נוספות.
בקערה גדולה, לזרוק לינגוויני עם רוטב שמנת, ומתבלים עם פלפל שחור טחון טרי.