לינגוויני עם פירות ים ועגבניות מיובשות
המתכון לינגוויני עם פירות ים ועגבניות מיובשות מוכן בכ-45 דקות . מתכון פסקטריאני זה מספיק ל-8 סועדים . מנה אחת מכילה 452 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . הוא מתאים גם כמנה עיקרית יקרה למדי. אם יש לכם צדפות דפנה, עגבניות מיובשות, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. 96 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 64% . ציון זה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לינגוויני עם צדפות - לינגוויני עלי אדמה , לינגוויני עם שרימפס, עגבניות טריות ותרד , ולינגוויני כמהין עם עגבניות ופנצ'טה .
הוראות
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד שהיא אל דנטה; מסננים.
במחבת גדולה מוסיפים את שמן הזית והחמאה.
מוסיפים את השום ומטגנים עד לריכוך.
מוסיפים את הצדפות והשרימפס. מבשלים עד שהשרימפס ורוד, כ-10 דקות.
מוסיפים מיץ צדפות, מלח ופלפל. מבשלים עוד 3 דקות.
לפסטה המבושלת מוסיפים את העגבניות, הפטרוזיליה וגרידת הלימון ומערבבים.
יוצקים את תערובת פירות הים מעל הלינגוויני, מגישים מיד.