לינגוויני עם פלפלים אדומים, בצל ירוק וצנוברים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לינגוויני עם פלפלים אדומים, בצל ירוק וצנוברים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1069 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין, בצלים ירוקים, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פוקצ'ה עם Gorgonzola, צנוברים ובצל ירוק, לינגוויני עם אספרגוס וצנוברים, ו לינגוויני עם אטריות סקווש ומתכון צנוברים.
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פלפלים; sauté עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מוסיפים בצל ירוק ו sauté 2 דקות.
העברת תערובת ירקות לקערה.
מוסיפים שמנת ויין לאותו מחבת ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, כ -3 דקות.
מערבבים בגבינה וכל תערובת ירקות אבל 1 כוס. רוטב ומבשל 2 דקות למזג טעמים; מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם.
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי.
מוסיפים רוטב וזורקים למעיל על חום בינוני, מוסיפים נוזלי בישול שמורים על ידי כפות להרטיב, אם תרצה. תלולית פסטה על צלחות.
מקשטים עם שמורות 1 ירקות כוס.