לינגוויני עם תרד וברי
לינגוויני עם תרד וברי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 460 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך שום, שמן זית כתית מעולה, גבינת ברי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו ברי ולינגוויני עגבניות, שרימפס וברי לינגוויני, ו לינגוויני עם עגבניות מיובשות וברי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים לינגוויני ומבשלים עד אל דנטה, בערך 8 עד 10 דקות.
מסננים, ומניחים פסטה בצד.
מטגנים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך. עם כפית מחוררת, להסיר בייקון למגבות נייר. מערבבים שום לתוך שומן בייקון, ומבשלים עד השום הוא מעט השחמה, על 1 עד 2 דקות.
להוסיף תרד, ולזרוק עד תרד מתחיל לנבול, על 2 דקות.
הסר מחבת מחום, מערבבים פסטה, וזורקים.
מפזרים גבינת ברי וטפטוף עם שמן זית לפי הטעם, ואז לזרוק עד גבינה נמסה.