לינזרטורטה היא צמחוני הר ד ' אובר. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 397 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום, ציפורן טחונה, אגוזי לוז טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 13%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו לינזרטורטה, לינזרטורטה, ו לינזרטורטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מוסיפים ביצים וקליפת לימון; מערבבים עד שהתערובת יוצרת כדור. מחלקים לרבעים. מכסים ומכניסים למקרר למשך 3-4 שעות או עד לצינון.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוציאים שתי מנות בצק מהמקרר; לחץ כל אחד לתוך 9 אינץ ' לא משומן. מחבת טארט מחורצת עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
מורחים 2/3 כוס ריבה על כל אחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ריבה
6
בין שני גיליונות נייר שעווה מקומח קלות, מרדדים חלק אחד מהבצק שנותר ל -10 אינץ'. איקס 6-ב. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
7
חותכים שש 1 אינץ'.- רצועות רחבות; מסדרים בעיצוב סריג מעל ריבה. חוזרים על הפעולה עם יתרת הבצק (מחזירים את הבצק למקרר במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ריבה
8
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שהבעבוע והקרום משחים. מגניב לגמרי. אבק עם סוכר של קונדיטורים אם רוצים.