ליקר ביצים קפוצ'ינו
ליקר ביצים קפוצ'ינו יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1284 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם ברנדי, שמנת כבדה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סופגניית ליקר ביצים קפוצ'ינו, קאפקייקס אנג'ל ליקר ביצים קפוצ' ינו, ו אגנוג שוקולד צ'יפס לחם עם ציפוי חלמונה חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבונים ביצה בקערה של מערבל לעמוד ולהקציף על מהירות נמוכה עד מקציף, על 30 שניות. להגביר את המהירות בינונית גבוהה, צופה בזהירות, לנצח עד שהם על עקביות של קצף גילוח, על 90 שניות. להפחית מהירות בינונית. עם ריצת מיקסר, להוסיף חצי סוכר ופעימה עד incorporated, כ -30 שניות.
מעבירים לבנים לקערה גדולה. אל תשטוף קערה.
מוסיפים חלמוני ביצה וסוכר שנשאר עד עכשיו-קערת מיקסר לעמוד ריקה והכה במהירות בינונית גבוהה עד צהוב חיוור ריבוני, כיבוי מכונה וגירוד למטה הצדדים עם מרית גומי לפי הצורך, על 2 דקות בסך הכל.
מוסיפים חלב, אספרסו, שמנת ואלכוהול ומערבבים במהירות נמוכה לשלב.
באמצעות מרית גומי או לטאטא כף יד, לקפל את הלבנים מוקצף לתוך תערובת חלמון ביצה / חלב עד משולב לחלוטין.
מגישים באמצעות יציקת גביעים וקישוט עם פולי אספרסו.