ללא גלוטן יום שלישי: ללא אלרגן שוקולד דלעת ספייס עוגה
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 244 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לך תבלין פשטידת דלעת, שוקולד ללא אלרגן, קיצור מוצק ללא סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת זנגביל ללא גלוטן (ללא אלרגן), ללא גלוטן יום שלישי: חלב ללא, ביצה ללא קוקוס-פשטידת דלעת, ו ללא גלוטן יום שלישי: קערה אחת עוגת שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בקערה קטנה, להקציף יחד ארוחת פשתן ומים חמים. אפשר לשבת חמש דקות. בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח אורז לבן, אבקת קקאו, עמילן תפוחי אדמה, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, ומסטיק xanthan. בקערה גדולה, קרם יחד קיצור וסוכר עד צורות להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
מסטיק Xanthan
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
זרעי פשתן טחונים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים תערובת סעודת פשתן. קרם עד אור ורך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן טחונים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
מוסיפים חצי מרכיבים יבשים.
5
מערבבים על מהירות בינונית-נמוכה עד בשילוב. הבלילה תהיה עבה. כבה את המיקסר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
תוסיף דלעת.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
7
מערבבים עד בשילוב, הבלילה תהיה עבה ורך, על 20 שניות. כבה את המיקסר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
הוסף מרכיבים יבשים הנותרים. הפעל מיקסר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מערבבים עד בשילוב. כבה מערבל, להוסיף דלעת הנותרים שוקולד נמס. הפעל מיקסר. תערובת, על בינוני-נמוך עד הבלילה עבה ורך, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים עד העוגה מוגדר (עוגה צריכה להיות ארומטית ולא jiggly), על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר מהתנור, מניחים מחבת על מתלה תיל, ולאפשר להתקרר.