ללקק ארנב טוב
Lickin ' ארנב טוב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת, מים, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. נסו אצבע-Lickin ' - שרימפס טוב, אצבע ללקק רוטב ברביקיו טוב, ו אצבע Lickin ' מרינדה עוף טוב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ארנב בקערת זכוכית או בתבנית אפייה. מכסים במים, חומץ ובצל, ומתבלים במלח, פלפל, טרגון וציפורן.
תן לעמוד במשך 24 שעות או לפחות לילה.
ממיסים חמאה בסיר כבד על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חתיכות ארנב וחומים אותם מכל הצדדים. להפחית את החום בינוני ויוצקים מספיק של המרינדה כדי לכסות את החלק התחתון של המחבת.
הוסף עוד מרינדה לפי הצורך. מכסים את המחבת ומבשלים במשך 20 עד 25 דקות, או עד הבשר רך ומיצים לרוץ ברור.
הסר את הבשר לצלחת עמוקה, ומערבבים את השמנת החמוצה לתוך המיצים במחבת. מבשלים על חום גבוה, ערבוב כל הזמן עד הרוטב הוא עבה וחלק.
יוצקים מעל בשר ומגישים מיד.