לפצל מרק אפונה עם בשר חזיר מ " להאיר, אמריקה!
לפצל מרק אפונה עם בשר חזיר מ " להאיר, אמריקה! אולי זה המרק שאתה מחפש. מתאים ל-7 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 166 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן canolan, טרגון, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו קציץ בשר מ ' להאיר, אמריקה!, ורמונט שעועית אפויה מ ' להאיר, אמריקה!, ו מקלות דגים מטוגנים בתנור עם רוטב טרטר מ ' להאיר, אמריקה! (מתכונים דומים).
הוראות
מיין ושטוף אפונה מפוצלת; לנקז.
הסר שורשים, עלים חיצוניים, ואת צמרות כרישה, עוזב 1/2 אינץ ' של עלים כהים. פרוס כרישה בחצי אורך; לחתוך כל חצי לרוחב לפרוסות דקות. לשטוף ביסודיות עם מים קרים.
מבשלים בייקון בסיר כבד גדול מעל חום בינוני גבוה עד חתיכות מתחילים לפריך.
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, שמן, כרישה; להפחית את החום בינוני, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אפונה מפוצלת, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 7 כוסות מים ו 6 מרכיבים הבאים (דרך עלה דפנה); מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מכסים חלקית, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 45 דקות או עד אפונה מפוצלת במכרז.
להשליך עלה דפנה. מערבבים בחזיר ופפריקה מעושנת; מבשלים 2 דקות או עד חזיר מחומם היטב.
לכל 1 כוס הגשה: קלוריות 339; שומן 8G (שבת 2.1 g, מונו 3.8 g, פולי 1.5 g); חלבון 22.8 g; פחמימות 45g; סיבים 17.9 g; CHOL 21mg; ברזל 3.5 mg; נתרן 267MG; CALC 62mg