לפת-Gruyère Gratin עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 179 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם גבינת gruyère, לפת, פירורי לחם מתובלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לפת Gratin, לפת Gratin, ו לפת Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים לפת בסיר גדול, ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת, ומבשלים במשך 8 דקות או עד תפוחי אדמה הם כמעט מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
ניקוז.
5
מפזרים לפת ותפוחי אדמה באופן שווה עם 1/4 מלח כפית, ולסדר פרוסות בתבנית אפייה 11 x 7inch מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
לפת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
מערבבים 1/4 כוס חלב, קמח, ו 1/4 כפית טימין בסיר בינוני, ומערבבים עם מקצף עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף הנותרים 3/4 כוס חלב, ערבוב עם מקצף עד חלקה. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור. מבשלים מעל חום בינוני במשך 7 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)