לפת מוקצפת
לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, פלפל, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לפת מוקצפת, לפת מוקרם עם הירוקים שלהם, ו טנדרלוין בקר צלוי עם צ'ארד מוקרם, לפת & Marchand.
הוראות
מרתיחים את הלפת, ואז לנקז: לקלף לחתוך את הלפת לחתיכות גדולות. בסיר גדול של מים רותחים, מוסיפים את כף המלח, פלפל, ציפורן ועלי דפנה.
ייתכן שתרצה לקשור את התבלינים לשקית או שקית גבינה — זה עושה את זה קל יותר להסיר אותם מאוחר יותר.
מרתיחים לפת עד מכרז, 15 עד 20 דקות, ואז לנקז ולהסיר את התבלינים.
מוסיפים שמנת, מבשלים, ואז מחית: להחזיר את הלפת לסיר הם מבושלים ומוסיפים את השמנת. הפעל את המבער בינוני-נמוך. להביא את זה לרתיחה עדינה ולרסק את הלפת עם מחית תפוחי אדמה.
מוסיפים את הפלפל הלבן, כפית מלח ואגוז מוסקט מגורר טרי לטעום ולהגיש בבת אחת.