לפת פינית
לפת פינית דורשת בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. . מתכון זה אופייני למטבח הסקנדינבי. אם יש לכם מלח, קצפת כבדה, דגני קורנפלקס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: כרובית פינית, סהרונים פיניים, ו פשטידת בשר פינית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות (175 מעלות C).
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה.
להוסיף לפת; לבשל עד רך אבל עדיין מוצק.
בקערה גדולה, מוסיפים לפת, חמאה, מלח, שמנת, ביצים, סוכר חום ו 1 כוס קורנפלקס. להתמזג עד מעורב היטב.
יוצקים לתוך צלחת תבשיל 2 ליטר, מפזרים הנותרים 2 כפות כתוש פתיתי תירס.
אופים במשך 45 עד 50 דקות.