לקלף ולאכול שרימפס עם תבלינים ברביקיו
שרימפס לקלף ולאכול עם תבלינים ברביקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 368 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, פלפל, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. נסו קליפות שרימפס קלות (חסילונים מרתיחים), לקלף ולאכול שרימפס, ו לקלף ולאכול שרימפס ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את הפפריקה עם אבקת אנצ 'ו צ' ילה, סוכר חום, כמון, מלח, פלפל ושום.
מוסיפים את השרימפס וזורקים למעילים בתבלינים.
חום 1/4 כוס השמן ב 2 מחבת גדולה עד מנצנץ.
מוסיפים את השרימפס למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מקופל ולבן לאורך כל, כ 4 דקות.
מוסיפים חצי מהחמאה והבצל הירוק לכל מחבת ומערבלים אותם פנימה.
מעבירים את השרימפס למגש ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.