קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

מאהי-מאי עם רוטב Beurre Blanc כתום

מאהי-מאי עם רוטב Beurre Blanc כתום
Mahi-Mahi עם רוטב Beurre Blanc כתום נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 293 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם פלפל, ליים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו מאהי-מאי עם רוטב Beurre Blanc כתום, בזיליקום כתום בגריל מהי מהי עם מתכון ירקות מוקפצים, ו Macadamia אגוז קרום עבור דגים-Mahi Mahi, סלמון, Swordfish, אורנג'Roughy (מתכונים דומים).

הוראות

1
לימונים מיקרוגל בקערה קטנה כדי לשחרר שמנים אתריים. מאז אלה יהיו חם מגיע מהמיקרוגל, להגדיר אותם בצד עד רק מגניב מספיק כדי להתמודד. דגים מתבלים עם מלח ופלפל ומניחים במיכל שאינו מגיב להשריה. לסחוט מיץ ליים על פני דגים ולהוסיף קליפות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים טקילה על פילה, לכסות ולתת לרבד במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טקילהטקילה
3
כ -20 עד 25 דקות לפני הארוחה, להכין יין לבן כתום על ידי שילוב של מיץ תפוזים ויין בסיר ומבשל על חום בינוני עד מופחת בחצי נפח. מערבבים שמנת כבדה, מביאים לרתיחה עדינה, ומאפשרים להפחית ולעבות על אש נמוכה. מערבבים פטרוזיליה ומניחים לזמן קצר במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
מחממים שמן על חום בינוני במחבת גדולה ומוסיפים חמאה. Sear fillets במרינדה בשר צד ראשון, עוזב ללא הפרעה לפחות 2 עד 3 דקות כדי לאפשר את פני השטח להתחיל caramelize ולמנוע קריעת הדגים. הפוך כדי לצרוב את צד העור. אפשר לבשל במשך 5 עד 8 דקות או עד בשר מעיינות בחזרה כאשר בעדינות proded.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר למגש ולתת לנוח.
6
מקציפים חמאה לרוטב ממש לפני ההגשה והכפית מעל ומסביב לדגים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.