קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

מאלט סופגניות שוקולד

מאלט סופגניות שוקולד
סופגניות מאלט שוקולד יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 381 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו דבש נוזלי, חלב, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שוקולד מאלט פודינג פופס: קפוא, Fudgy מאלט שלמות, עוגות מאלט שוקולד עם ציפוי מאלט שוקולד, ו עוגת מאלט שיש עם ציפוי מאלט חמאת בוטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הסוכר והחלב במחבת במשך כ 5 דקות עד שהחלב חם-105-115°F-והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים את השמרים לתוך קערה, לשפוך חצי חלב חם, ולאחר מכן לערבב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את החלב שנותר בחזרה על החום ומוסיפים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
חום בעדינות במשך כ 3 דקות (להיזהר לא לתת לחלב לרתוח).
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
לנפות את הקמח והמלח לקערה גדולה ולעשות באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים את החלמונים, חלב yeasted, ואת החלב החם.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
מערבבים יחד, ציור בקמח שמסביב לעשות בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין ולשים בידיים משוריינות במשך כמה דקות עד שהבצק חלק וגמיש. אבק עם קצת קמח נוסף אם התערובת היא דביקה מדי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
9
מניחים בקערה נקייה מאובקת בקמח. מכסים בניילון נצמד כדי למנוע מהבצק להיווצר עור מלמעלה ומשאירים אותו במקום חם למשך 1-11 / 2 שעות עד שהוא מכפיל את גודלו.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
כאשר הבצק עלה, לדפוק אותו בחזרה על ידי נותן לו חבטה ללוש קלות על משטח עבודה משוריין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מרדדים את הבצק עם מערוך מקומח לעובי של כ 3/4 אינץ 'ולעצב אותו למלבן 9 x 6 אינץ'. באמצעות סכין חדה, לחתוך את הבצק לתוך 12 כריות מלבניות, ולאחר מכן למקם על גיליון אפייה מצופה נייר קלף ולהשאיר לעלות שוב במשך 30-40 דקות עד הוכפל בגודל. (זה יהפוך את הסופגניות קל ורך פעם מבושל.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
בינתיים, לעשות את המילוי.
13
שים את השמנת במחבת ומערבבים בדבש לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
שים את השוקולד והחמאה בקערה חסינת חום. כאשר הקרם כמעט רותח, יוצקים אותו על תערובת השוקולד ומערבבים עד מעורבב היטב, חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
מערבבים את הסוכר שנותר עם אבקת מאלט בקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מאלטמאלט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
שים את השמן בטיגון עמוק וחום עד 340 ° F, או למלא סיר גדול שליש מלא בשמן צמחי וחום על חום בינוני גבוה עד קוביית לחם ירד בו רוחשת והופך חום זהוב בתוך 30 שניות. מטגנים את הסופגניות, בקבוצות, במשך 3-4 דקות עד חום זהוב שווה מבושל דרך, הופך אותם בשמן פעם או פעמיים. (יהיה עליך למתן את החום בין קבוצות על פי אם הסופגניות חום מהר מדי או לאט מדי.) באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הסופגניות מן השמן החם רול בסוכר לתת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מאלטמאלט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
17
כדי למלא את הסופגניות, כפית את השוקולד החם מילוי לתוך שקית צנרת מצויד זרבובית פשוטה קטנה. ודא שאתה צינור מילוי השוקולד בזמן שהוא עדיין חם. אם זה מתקרר יותר מדי, זה יהיה להגדיר וקשה לעבוד עם. הכנס את הזרבובית לתוך הסופגנייה וסחוט בעדינות את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
18
מגישים מייד.