קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

מאפה אפרסקים

מאפה אפרסקים
לבשל אפרסקים

הוראות

1
לזרוק אפרסקים עם סוכר, מיץ לימון, ו קורנפלור 2 qt. צלחת אפייה nonreactive ואופים באמצע תנור 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
הפוך ציפוי בעוד אפרסקים לאפות
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
הסר אפרסקים מהתנור ושחרר כפות ציפוי מעליהם.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
אופים באמצע התנור עד ציפוי זהוב, כ 25 דקות. (ציפוי יתפשט כפי שהוא אופה.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
Bake in middle of oven until topping is golden, about 25 minutes. (Topping will spread as it bakes.)
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד