מאפה אפרסקים מיושן (ידוע גם כ "פאזל האפרסק")
מאפה אפרסקים מיושן (הידוע גם כפאזל אפרסק) עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 7 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 433 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: מאפה אפרסקים מיושן, מאפה אפרסקים מיושן, ו מאפה אפרסקים מיושן.
הוראות
הגדר מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש תנור ל 204°.
מוסיפים קמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח לקערה של מעבד מזון. דופק כמה פעמים לערבב.
הוסף 4 כפות של חתיכות חמאה ודופק עוד כמה פעמים עד החמאה משולבת כמו חתיכות זעירות.
העברת תערובת לקערה גדולה.
בקערה קטנה להקציף יחד ביצה וחלב ולאחר מכן להוסיף נוזל לתערובת קמח. מערבבים עם כף עד משולב היטב בצק דביק מתחיל להיווצר. הפוך את הבצק על משטח מקומח היטב ומפזרים את החלק העליון בקמח ואז ללוש קלות עד שיש לך בצק רך, מעשי. לעטוף בצק בניילון נצמד לקרר בזמן שאתה מכין את המילוי.
בנדיבות חמאה צלחת פאי 9 אינץ'.
מניחים ספל תה הפוך או 6 גרם ramekin במרכז צלחת העוגה וחמאה את החלק החיצוני של הכוס.
מניחים אפרסקים, נצמדים לצלחת, מרווחים אותם באופן שווה.
בסיר בינוני להוסיף סוכר, מלח, הנותרים 3 כפות חמאה, מים ותמצית וניל.
חום מעל בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס וחמאה נמסה.
יוצקים סירופ באופן שווה על אפרסקים.
מרדדים בצק ביסקוויט כך שיש לך עיגול גדול שיכסה את האפרסקים (כ 11 אינץ'). בצק עטוף על האפרסקים (הבצק יהיה נמתח) ולחץ על הבצק כך שיתאים לאפרסקים (אל תלחץ על הבצק לצדדים של המחבתות).
אופים במשך 30 עד 35 דקות או עד העליון של הביסקוויט הוא חום זהוב.
הסר מהתנור ומניח על מתלה חוט להתקרר במשך 30 דקות.
ברגע שהסנדלר מתקרר, מניחים צלחת הגשה גדולה על צלחת העוגה ומתהפכים במהירות כדי לא לשפוך את המיץ. פרוסה כך כל חתיכה יש אפרסק מלא טפטוף עם סירופ נוסף.
מגישים מיד עם קצפת או גלידת וניל.