מאפה ביצים, גבינה ונקניקיות
ביצה, גבינה, ואופה נקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 496 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, פטרוזיליה שטוחה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקניק, ארטישוק & גבינת עיזים לאפות, בטטה, כרוב, ונקניקיות לאפות עם רוטב גבינה לבן, ו בייקון וביצה מקרוני וגבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. חמאה 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה. לקרוע את הלחמניות לחתיכות גדולות במקום בצלחת; להפריש.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את בשר הנקניק למחבת. לבשל, לשבור את הנקניק עם כף עץ, עד שאין שמץ של שרידי ורוד, על 10 דקות. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מערבבים את הנקניקיות מבושלות ובצל יחד עם הפטרוזיליה וכוס 1 של הגבינה.
יוצקים את התערובת על הלחמניות, לחיצה עם מרית או כף להטביע אותם.
אופים עד הביצים להגדיר, על 35 דקות.
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.