מאפה פירות מאבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל סנדלר פירות אבן. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם סוכר, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 20%. נסו מאפה פירות מאבן, סלט פירות תרד אבן: הפרי הטוב ביותר של הקיץ עשה ארוחת ערב, ו סנדלר אגס עם אוכמניות מיובשות וביסקוויטים תירס טחון אבן (מתכונים דומים).
הוראות
שקול או כף קלה 9 אונקיות קמח לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
שלב קמח, 1 כף סוכר, ו 1/2 כפית מלח בקערה; לחתוך 6 כפות חמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מפזרים משטח עם מיץ ומי קרח, 1 כף בכל פעם; לזרוק עם מזלג עד לח ומתפורר (לא ליצור כדור). לחץ בעדינות על שני שלישים מהבצק לתוך מעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד, ומכסה. לחץ על הבצק שנותר למעגל 4 אינץ ' על ניילון נצמד, וכיסוי. צ ' יל 3 שעות או לילה.
מניחים תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף על המדף האמצעי.
כדי להכין מילוי, לשלב 1 1/4 כוסות סוכר הבא 4 מרכיבים (דרך allspice) בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מערבבים שזיפים ואפרסקים בקערה גדולה; מפזרים תערובת קמח על תערובת שזיף.
טפטוף עם וניל וחמאה מומסת; לזרוק בעדינות.
עבודה עם חלק גדול, לגלגל את הבצק על משטח מקומח קלות לתוך מלבן 13 x 9 אינץ'. התאמה לתוך זכוכית 2 ליטר או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול. תערובת שזיף כפית לתוך הקרום.
מגלגלים את החלק הנותר של הבצק למלבן 11 x 7 אינץ'.
חותכים את הבצק לאורך לרצועות בעובי 1/2 אינץ'; מסדרים רצועות בעיצוב סריג על תערובת שזיף. אטמו רצועות בצק בקצוות הקרום. מברשת קלות רצועות עם חלב; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1 כף סוכר.
מניחים צלחת אפייה על מחבת שחומם מראש; אופים ב 425 במשך 20 דקות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר סנדלר מהתנור).
אופים במשך 50 דקות או עד הקרום הוא זהוב ומילוי הוא מבעבע. מגניב לפחות 1 שעה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי