מאפי גבינת שמנת כתומה
מאפי גבינת שמנת כתומה עשויים להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המתאבנים שלך. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותביאו אגוזי פקאן, קוקוס, אבקת סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 18%. נסו מאפי שקדים ודבש עם קרם כתום, Guavan ומאפי גבינת שמנת, ו מאפי גבינת שמנת תות (מתכונים דומים).
הוראות
אח 1 כף קליפת תפוז; הגדר בצד הקליפה. לסחוט 1/4 כוס מיץ תפוזים.
מערבבים מיץ, סוכר חום, קצפת, ו 1/2 כוס חמאה בסיר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מרתיחים 3 דקות.
הסר מהחום, ולתת להתקרר מעט.
יוצקים תערובת לתוך משומן 13 "x 9" x 2 " צלחת אפייה; מפזרים פקאנים. תניח בצד.
מערבבים קליפת תפוז שמורה, גבינת שמנת, אבקת סוכר, ו 2 כפות חמאה בקערת ערבוב קטנה. הכה במהירות בינונית של מערבל חשמלי רק עד מעורבב. מערבבים בקוקוס.
להפריד בצק ביסקוויט ל -20 חתיכות. מגלגלים במהירות כל ביסקוויט על משטח מקומח קלות למעגל 4".
מורחים 1 כף תערובת גבינת שמנת על מרכז כל מעגל ביסקוויט.
מניחים ביסקוויטים על תערובת סוכר חום בצלחת, בצד התפר למטה, ב 2 שורות ארוכות.
אופים, חשוף, ב 350 על המדף הנמוך ביותר בתנור במשך 32 דקות או עד השחמה.
בואו מגניב צלחת 5 דקות. בזהירות להפוך מאפים החוצה על מגש גדול. למעלה עם כל זיגוג סוכר חום שנותר.
הערה: השתמשנו ביסקוויטים ג ' ק רעב במתכון זה.