מאפינס אגס-שקדים
מאפינס אגס-שקדים הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 184 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. אם יש לכם תמצית שקדים, ביצים, שקדים חתוכים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מאפינס שקדים אגס דלעת טבעוני, תפוח דובדבן אגס שקדים מאפינס ארוחת בוקר, ו מאפינס ארוחת בוקר תפוחים, דובדבנים, אגסים ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל ב 4 דקות גבוהות או עד אגס הוא מאוד רך. מחית אגס עם מחית תפוחי אדמה עד מחית. מגניב במקצת.
בעוד מחית אגסים מתקררת, לשקול או בכפית קלה לערבב לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מניחים שקדים במעבד מזון; תהליך 40 שניות או עד הקרקע דק.
מערבבים אפייה, שקדים, וסוכר 1/2 כוס בקערה בינונית; מערבבים עם מקציף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים ביצים, תמציות, מחית אגסים, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת שקדים, ערבוב רק עד לח. הבלילה כפית באופן שווה לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 23 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.