תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס חמוציות ליקר ביצים. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם סוכר חום, מלח, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ליקר ביצים-מאפינס חמוציות, מאפינס חמוציות חלמונה, ו מאפינס חמוציות חלמונה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את המאפינס: מחממים את התנור ל 375 מעלות ערפל מחבת מאפין 12 כוס עם ספריי בישול. לחמם את חמוציות ורום בסיר קטן על חום בינוני, ולאחר מכן להסיר מן החום ולתת תלול 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
חמוציות
רום
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
מחבת רוטב
תנור
2
ניקוז.
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סוכר חום ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
סוכר חום
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
לטאטא את החמאה, ליקר ביצים, וניל בקערה אחרת. בעדינות לקפל לתוך תערובת הקמח. (החובט יהיה גבשושי; לא overmix. מקפלים את החמוציות. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
וניל
חמאה
ליקר ביצים
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מקציף
קערה
1
מערבבים את הקמח, קינמון, אגוז מוסקט, חמאה, מלח וסוכר חום בקערה עם קצות האצבעות שלך עד שזה נראה כמו חול רטוב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
חמאה
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מפזרים בנדיבות על הבלילה.
3
אופים עד המאפינס הם חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 30 דקות. מגניב מעט במחבת, ולאחר מכן להסיר בזהירות מתלה.