מאפינס שוקולד משולש
מאפינס שוקולד משולש דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חמאה, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. וזה לא כזה אדיר. נסו מאפינס שוקולד משולש, מאפינס בננה שוקולד משולש, ו מאפינס בננה שוקולד משולש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה ושוקולד מריר בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה. מיקרוגל ב 45 שניות גבוהות, ערבוב כל 15 שניות. מערבבים עד חלקה. מגניב לטמפרטורת החדר.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות סודה לשתיה) בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מערבבים עם סוכר מגורען, חלב, וניל וביצים בקערה; מערבבים עם מקצף עד בשילוב טוב.
מוסיפים תערובת חמאה וחלב לתערובת קמח, ערבוב רק עד בשילוב. מערבבים בעדינות בשוקולד צ ' יפס. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 12 כוסות מאפין מרופדות.
אופים ב 425 במשך 5 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-375 (אל תסיר מאפינס מהתנור).
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב במחבת על מתלה תיל 5 דקות.
הסר מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה.