לביבות תרנגול הודו מצופה מלית Fritters עם ליבה חמוציות נוזליות רוטב Schmaltz
לביבות תרנגול הודו מצופה מלית Fritters עם ליבה חמוציות נוזליות רוטב Schmaltz הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 1388 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 130 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו ביצים, עירית, מרווה קלאסית ומילוי נקניקיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: הודו פתוח מול מלית פטי עם רוטב חמוציות, חזה הודו עם מילוי ורוטב, ו בשר הודו עם מילוי ורוטב פטריות.
הוראות
1
מערבבים חמוציות, סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, לערבב מדי פעם ולשבור חמוציות עם כף עץ או מרית עד חמוציות יש כל צץ, כ 10 דקות. תערובת זן דרך מסננת רשת בסדר. מלא 24 חללים ב .3-גרם חצי כדור עובש סיליקון עם תערובת חמוציות. מקררים עד סט, ולאחר מכן להסיר מחצית ההמיספרות ומניחים אותם על גבי החצי השני כדי ליצור כדורים מלאים. לחץ בעדינות על כל אחד כדי להדביק שני חצאים יחד. מכסים בפלסטיק ומעבירים למקפיא עד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
שלב מלית עם ביצה 1 ולקפל עם הידיים עד בשילוב. למלא 12 בארות ב 1.5 גרם חצי כדור עובש סיליקון עם תערובת מלית, ולאחר מכן לחץ על כדור חמוציות קפוא למרכז של כל אחד מהם. למעלה עם תערובת מלית יותר, פיסול זה כדי ליצור כדור מושלם ככל האפשר ולהבטיח כי כדור חמוציות לא מראה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(קיבלר)
3
העברה למקפיא עד קפוא לחלוטין, על 1 שעה.
4
לקלף תפוחי אדמה באח באמצעות מצורף פומפיה של מעבד מזון או החורים הגדולים של פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פומפיה תיבת
5
מעבירים לקערה גדולה. בצל גרגר ולהוסיף תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים שתי ביצים שנותרו, קמח, 3 כפות עירית, 2 כפיות מלח, וטחינה נדיבה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
(צינור גדול)
7
מערבבים עם הידיים, מוסיפים יותר קמח לפי הצורך עד התערובת מחזיקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
8
שמן חום עד 204° בתנור ווק גדול או הולנדי. התאם את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה. מחממים תנור ל300. עובד אחד בכל פעם, להסיר כדור מלית מעובש סיליקון ולהעביר לתערובת תפוחי אדמה. השתמש בידיים שלך בזהירות לעצב שכבה דקה של תערובת תפוחי אדמה סביב הכדור, ואז בעדינות להנמיך לתוך שמן חם. חזור עד שיש לך ארבעה כדורים בשמן. טמפרטורת השמן תרד לכ-300°F. להגביר את החום ולהתאים את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה של325 למשך זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
עם עצם כנף, עור על
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
כדורי מטגנים, להסעיר שמן ומפנה מדי פעם עד חום זהוב עמוק וחם לאורך כל (להשתמש מבדק עוגה או מדחום כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית), על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
10
העברה לקערה מרופדת במגבת נייר באמצעות מרית מחוררת, מתבלה במלח, ומעבירה למדף תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת. החזק בתנור בזמן שאתה מטגן את הכדורים הנותרים ב 2 קבוצות יותר, reheating שמן ל 204° לפני הוספת כל אצווה חדשה.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
עם עצם כנף, עור על
11
כאשר כל הכדורים מטוגנים, מתבלים במלח בקערה גדולה, זורקים עם עירית נותרת, ומגישים עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט