קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות19
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

לביבות תרנגול הודו מצופה מלית Fritters עם ליבה חמוציות נוזליות רוטב Schmaltz

לביבות תרנגול הודו מצופה מלית Fritters עם ליבה חמוציות נוזליות רוטב Schmaltz
לביבות תרנגול הודו מצופה מלית Fritters עם ליבה חמוציות נוזליות רוטב Schmaltz הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 1388 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 130 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו ביצים, עירית, מרווה קלאסית ומילוי נקניקיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות מתכונים דומים: הודו פתוח מול מלית פטי עם רוטב חמוציות, חזה הודו עם מילוי ורוטב, ו בשר הודו עם מילוי ורוטב פטריות.

הוראות

1
מערבבים חמוציות, סוכר ומים בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. לבשל, לערבב מדי פעם ולשבור חמוציות עם כף עץ או מרית עד חמוציות יש כל צץ, כ 10 דקות. תערובת זן דרך מסננת רשת בסדר. מלא 24 חללים ב .3-גרם חצי כדור עובש סיליקון עם תערובת חמוציות. מקררים עד סט, ולאחר מכן להסיר מחצית ההמיספרות ומניחים אותם על גבי החצי השני כדי ליצור כדורים מלאים. לחץ בעדינות על כל אחד כדי להדביק שני חצאים יחד. מכסים בפלסטיק ומעבירים למקפיא עד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2
שלב מלית עם ביצה 1 ולקפל עם הידיים עד בשילוב. למלא 12 בארות ב 1.5 גרם חצי כדור עובש סיליקון עם תערובת מלית, ולאחר מכן לחץ על כדור חמוציות קפוא למרכז של כל אחד מהם. למעלה עם תערובת מלית יותר, פיסול זה כדי ליצור כדור מושלם ככל האפשר ולהבטיח כי כדור חמוציות לא מראה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(קיבלר)(קיבלר)
3
העברה למקפיא עד קפוא לחלוטין, על 1 שעה.
4
לקלף תפוחי אדמה באח באמצעות מצורף פומפיה של מעבד מזון או החורים הגדולים של פומפיה תיבת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
5
מעבירים לקערה גדולה. בצל גרגר ולהוסיף תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים שתי ביצים שנותרו, קמח, 3 כפות עירית, 2 כפיות מלח, וטחינה נדיבה של פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
מערבבים עם הידיים, מוסיפים יותר קמח לפי הצורך עד התערובת מחזיקה יחד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
8
שמן חום עד 204° בתנור ווק גדול או הולנדי. התאם את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה. מחממים תנור ל300. עובד אחד בכל פעם, להסיר כדור מלית מעובש סיליקון ולהעביר לתערובת תפוחי אדמה. השתמש בידיים שלך בזהירות לעצב שכבה דקה של תערובת תפוחי אדמה סביב הכדור, ואז בעדינות להנמיך לתוך שמן חם. חזור עד שיש לך ארבעה כדורים בשמן. טמפרטורת השמן תרד לכ-300°F. להגביר את החום ולהתאים את הלהבה כדי לשמור על טמפרטורה של325 למשך זמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
כדורי מטגנים, להסעיר שמן ומפנה מדי פעם עד חום זהוב עמוק וחם לאורך כל (להשתמש מבדק עוגה או מדחום כדי לבדוק את הטמפרטורה הפנימית), על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
10
העברה לקערה מרופדת במגבת נייר באמצעות מרית מחוררת, מתבלה במלח, ומעבירה למדף תיל להגדיר בתבנית אפייה מעוטרת. החזק בתנור בזמן שאתה מטגן את הכדורים הנותרים ב 2 קבוצות יותר, reheating שמן ל 204° לפני הוספת כל אצווה חדשה.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
11
כאשר כל הכדורים מטוגנים, מתבלים במלח בקערה גדולה, זורקים עם עירית נותרת, ומגישים עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק