הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, מרגרינה מקל, ג'ינג'ר גבישי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שכבות שוקולד לבן עם מילוי משמש וקרם חמאה שוקולד לבן, שוקולד לבן-ביסקוטי משמש, ו לחמניות משמש ושוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
3
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך שוקולד) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מערבבים היטב חלב, חמאה וביצה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
6
כפית על 1 כף הבלילה לתוך כל 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול. כפית 2 כפיות משמר למרכז של כל כוס מאפין (לא להפיץ על הבלילה); העליון עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
משמר
מורחים
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
7
מפזרים באופן שווה עם 1 כף סוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
8
אופים ב 400 במשך 22 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.