קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

פטריות מרנג

פטריות מרנג
פטריות מרנג יכולות להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי ל-fodmap שחיפשתם. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 42 קלוריות, 0 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן כל אחת. תמורת 7 סנט למנה, מתכון זה מכסה 0% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך תמצית וניל, מלח, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 614 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר מאוד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7%. פטריות מרנג, פטריות מרנג ופטריות מרנג דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס). מרפדים 2 דפי עוגיות בנייר אפייה או נייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערת זכוכית או מתכת גדולה, השתמשו במיקסר חשמלי כדי להקציף חלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים קרם טרטר, מלח ווניל. ממשיכים להקציף עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מפזרים פנימה בהדרגה את הסוכר כדי שלא ישקע לתחתית, וממשיכים להקציף עד שהתערובת מחזיקה פסגות מבריקות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
דבש הדריםדבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מניחים קצה עגול לתוך שקית זילוף וממלאים את השקית עד מחציתה במרנג. כדי לצנן את כובעי הפטריות, סוחטים תלוליות עגולות של מרנג על אחד מדפי העוגיות המוכנים. משוך את השקית הצידה כדי להימנע מיצירת פסגות בחלק העליון. עבור הגבעולים, לחץ החוצה מעט מרנג על הסדין השני, ואז משוך את השקית ישר כלפי מעלה. הם צריכים להידמות לנשיקות ממתקים. אל תדאג לעשות את כל החלקים בדיוק אותו הדבר. הפטריות ייראו טבעיות יותר אם החתיכות בגדלים שונים. אבק קלות את כובעי הפטריות בקקאו בעזרת מסננת קטנה או מסננת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
נפהנפה
5
אופים במשך שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהכובעים יבשים מספיק כדי להסיר בקלות מעלי העוגיות. מניחים בצד לצינון מלא. ממיסים את שוקולד הציפוי בקערת מתכת על מים רותחים, או בקערת זכוכית במיקרוגל, תוך ערבוב מדי פעם עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
לחורר חור קטן בתחתית כובע פטריות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
מורחים שוקולד על תחתית הפקק. טובלים את קצה הגבעול בשוקולד, ומהדקים קלות לתוך החור. כשהשוקולד מתקבע, הם יחזיקו יחד. חזור עם החלקים הנותרים. יש לאחסן בטמפרטורת החדר במקום יבש או בפח.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק