פטריות מרנג
פטריות מרנג יכולות להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי ל-fodmap שחיפשתם. מתכון זה מכיל 36 מנות עם 42 קלוריות, 0 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן כל אחת. תמורת 7 סנט למנה, מתכון זה מכסה 0% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לך תמצית וניל, מלח, חלבוני ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 614 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר מאוד. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7%. פטריות מרנג, פטריות מרנג ופטריות מרנג דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את התנור ל-225 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס). מרפדים 2 דפי עוגיות בנייר אפייה או נייר אלומיניום.
בקערת זכוכית או מתכת גדולה, השתמשו במיקסר חשמלי כדי להקציף חלבונים עד לקבלת קצף.
מוסיפים קרם טרטר, מלח ווניל. ממשיכים להקציף עד שהלבנים מחזיקים פסגות רכות. מפזרים פנימה בהדרגה את הסוכר כדי שלא ישקע לתחתית, וממשיכים להקציף עד שהתערובת מחזיקה פסגות מבריקות נוקשות.
מניחים קצה עגול לתוך שקית זילוף וממלאים את השקית עד מחציתה במרנג. כדי לצנן את כובעי הפטריות, סוחטים תלוליות עגולות של מרנג על אחד מדפי העוגיות המוכנים. משוך את השקית הצידה כדי להימנע מיצירת פסגות בחלק העליון. עבור הגבעולים, לחץ החוצה מעט מרנג על הסדין השני, ואז משוך את השקית ישר כלפי מעלה. הם צריכים להידמות לנשיקות ממתקים. אל תדאג לעשות את כל החלקים בדיוק אותו הדבר. הפטריות ייראו טבעיות יותר אם החתיכות בגדלים שונים. אבק קלות את כובעי הפטריות בקקאו בעזרת מסננת קטנה או מסננת.
אופים במשך שעה בתנור שחומם מראש, או עד שהכובעים יבשים מספיק כדי להסיר בקלות מעלי העוגיות. מניחים בצד לצינון מלא. ממיסים את שוקולד הציפוי בקערת מתכת על מים רותחים, או בקערת זכוכית במיקרוגל, תוך ערבוב מדי פעם עד לקבלת מרקם חלק.
לחורר חור קטן בתחתית כובע פטריות.
מורחים שוקולד על תחתית הפקק. טובלים את קצה הגבעול בשוקולד, ומהדקים קלות לתוך החור. כשהשוקולד מתקבע, הם יחזיקו יחד. חזור עם החלקים הנותרים. יש לאחסן בטמפרטורת החדר במקום יבש או בפח.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק