מאפינס שמרים קמח תירס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס שמרים תירס. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 225 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים חמים, תחליף ביצה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם שמרים קמח תירס מועדף, מאפינס שוקולד (שמרים) , ו מאפינס קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר; חום עד המרגרינה נמסה. מגניב עד 105 עד 11
שלב שמרים ומים חמים; בואו לעמוד 5 דקות.
שלב 1 קמח כוס, קמח תירס, ומלח בקערת ערבוב; להוסיף תערובת חלב, תערובת שמרים, ותחליף ביצה. הכה במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד חלקה. מערבבים מספיק 2 כוסות קמח כדי להפוך את הבצק רך.
מפזרים 1/4 כוס קמח באופן שווה על פני השטח עבודה. להפוך את הבצק על משטח משוריין, ללוש עד חלקה וגמיש (כ 8 דקות).
מניחים בקערה מצופה ספריי בישול; להפוך את המעיל העליון. כיסוי; תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; לחלק לרביעיות. מחלקים ומעצבים כל רביעי ל 9 כדורים.
מניחים 2 כדורים בכל כוס מאפין מצופה ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 15 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים מאפינס ב 375 במשך 12 עד 15 דקות או עד הזהב. ספריי מאפין צמרות קלות עם ספריי בישול; להסיר מאפינס מן המחבתות מיד.