ענן לימון עם קומפוט תות-מנטה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו ענן לימון עם קומפוט תות-נענע. מתכון זה מכין 6 מנות עם 167 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך קורטוב של מלח, חלבונים, סוכר, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו ענן לימון עם קומפוט תות-מנטה, טארט ענן לימון עם קומפוט ריבס תות, ו טארט ענן לימון עם קומפוט ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ענן, מחממים תנור ל 35
מצפים קלות צלחת סופלה של 1 1/2 ליטר בתרסיס בישול.
מפזרים 2 כפות סוכר, מנערים עודפים.
מניחים צלחת על תבנית אפייה.
שלב 1/2 כוס סוכר ועמילן תירס בסיר בינוני, תוך ערבוב עם מטרפה. מערבבים פנימה קליפת לימון, מיץ וחלמונים.
מניחים על אש בינונית; מבשלים 3 דקות או עד שהם סמיכים, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; מיד לגרד תערובת לתוך קערת זכוכית. מגניב לטמפרטורת החדר.
מניחים חלבוני ביצה ומלח בקערה גדולה; מקציפים במיקסר במהירות בינונית 30 שניות או עד לקבלת קצף. הגדל את מהירות המיקסר לגבוה. מוסיפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים רק עד שנוצרות פסגות נוקשות. מערבבים בעדינות רבע מתערובת חלבון הביצה לתערובת חלמון ביצה;מקפלים בעדינות את תערובת החלבון שנותרה. כפית לתוך צלחת מוכנה.
אופים בחום של 350 למשך 25 דקות או עד שהם תפוחים ומשחימים קלות.
מוציאים מהתנור ומצננים לטמפרטורת החדר על רשת. מכסים ומצננים.
להכנת קומפוט, שלבו תותים, 2 כפות סוכר ונענע; לזרוק בעדינות. מכסים ומצננים.