מאפינס תות-אוכמניות
אם יש לכם אבקת אפייה, אוכמניות, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה די גרוע. נסו מאפינס תות-אוכמניות, מאפינס אוכמניות תות, ו מופחת שומן אוכמניות-מאפינס תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס או קו עם ספינות נייר.
להקציף שמן, חלב וביצים יחד בקערה.
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה נפרדת; מקפלים תותים, אוכמניות וריבה. מערבבים תערובת חלב לתוך תערובת קמח עד רק בשילוב. מלאו כוסות מאפין עם הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי, כ -25 דקות. מגניב בקופסת המאפין במשך 10 דקות לפני הסרת כדי להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.