מאפינס תירס ממתקים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לכם קמח תירס, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סוכריות תירס, עוגת גבינה עם תירס מתוק, ו Cupcakes תירס ממתקים.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש את התנור ל 204°. או קו פח מאפין עם מצעים נייר, או בנדיבות משמנים כל כוס.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה נוספת, מערבבים את הביצים, החלב והחמאה. מערבבים היטב.
באמצעות כף עץ, מערבבים את התערובת הרטובה לתוך יבש, דואגים רק לערבב עד התערובת כולה משולבת. Overmixing מוביל לעופרת, מאפינס כמו דיסקית הוקי.
מקפלים בעדינות את התירס ממתקים, לוודא שהוא מופץ באופן שווה.
מלא כל אחד מהכוסות על 3/4 של הדרך מלא. אתה אמור להיות מסוגל למלא 12 כוסות.
מניחים את מאפין מלא פח על גבי גיליון עוגיות (תירס הממתקים עשוי בועה לטפטף על הצדדים; זה ישמור על התנור שלך נקי).
אופים במשך 15 עד 20 דקות, או עד הזהב על גבי. שמור על עצמך בעת הסרת המאפינס, כמו תירס הממתקים ייתכן מבעבע מעל ותערובת מתוקה זו היא די חמה.
להעביר את המחבת למתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין לפני ההגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי