מבשלים את הספר: אורז סויה ועוף
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 557 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו שיני שום, אורז רגיל, שמן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו לבשל את הספר: אורז סיר עוף וירקות חימר, מבשלים את הספר: נקניק, שרימפס, אורז מטוגן עוף, ו מבשלים את הספר: סלט עוף ואורז עם פסטו ואפונה נענע (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את אורז הסושי ולספוג ביסודיות במים במשך חצי שעה. שים בצד.
משרים את פטריות שיטאקה מיובשות ברוטב סויה 3/4 כוס. שים בצד (להשרות עד רך).
במחבת לא דביקה, מחממים 2 כפות שמן, ואז מטגנים את הג ' ינג ' ר. מוסיפים במהירות את חתיכות העוף עם 2 כפות של רוטב סויה (כדי לתת את צבע העוף). מוקפץ עד העוף מבושל. מניחים בצד על צלחת ולתת מגניב ביסודיות; זה חשוב.
מסננים את אורז הסושי של מים. לשטוף את האורז הרגיל לנקות ולנקז מים, מדי. זכור לנקז את שתי המידות היטב.
באמצעות היד שלך, לסחוט את פטריות שיטאקה של רוטב סויה, אבל אכפת לך לא לבזבז את רוטב הסויה כי זה ישמש לאחר מכן.
באותו מחבת nonstick, חום 2 כפות שמן. מטגנים את השום, את הבצל, ואז את הפטריות.
שים את כל האורז, הסושי הרגיל, וגם את 3 כפות של רוטב סויה. מוקפץ עד האורז מצופה באופן שווה עם שמן וסויה. אל תיקח יותר מדי זמן בטיגון אורז (פחות מדקה).
יוצקים את תערובת האורז ואת העוף לתוך סיר האורז.
יוצקים 4 1/2 (מדידת סיר אורז) כוסות מים. גם יוצקים את רוטב הסויה שבו השתמשת כדי להשרות את פטריות שיטאקה מיובשות.
מוסיפים מעט מלח (רק טיפ טיפה).
בואו לעמוד להתקרר במשך כ 5 דקות או יותר, כל תוך ערבוב כדי להפיג את החום. פיזור החום חשוב כדי לא להתעסק עם מערכת המדידה של התנור שלך.
לאחר הקירור, להתחיל לבשל את הדרך הרגילה בסיר האורז שלך.