מבשלים את הספר: ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, בתוספת 2 כפות קמח, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים, מבשלים את הספר: עוגיות פרג אגוזי לוז, ו ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה אחד באמצע התנור, ומחממים את התנור ל 350ºF. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף.
בקערה עם מיקסר חשמלי, שמנת החמאה עם הסוכר במשך 1 דקה או עד תערובת חולית צורות.
מוסיפים את הביצים ווניל ומערבבים עד רך וקל יותר בצבע, על 1 דקה יותר.
בקערת ערבוב בינונית, מוסיפים את הקמח, אבקת קקאו, אבקת קפה, סודה לשתיה וקינמון ומקציפים יחד.
מוסיפים לתערובת החמאה והביצה ב-2 תוספות ומערבבים רק עד לשלב.
מקפלים את אגוזי לוז ושוקולד צ ' יפס לתוך הבצק, ומערבבים עד מופץ באופן שווה. הבצק יהיה עבה וקשה לערבב. אם זה דביק מדי, להירגע בקצרה.
מחלקים את הבצק ל 2 חתיכות שוות, על 454 גרם / 16 אונקיות כל אחד. על משטח מקומח קל, לגלגל כל פיסת בצק לתוך יומן על 2 אינץ 'רחב על ידי 14 אינץ' ארוך על ידי 1 1 1/2 אינץ ' גבוה.
מניחים את היומנים על מחבת גיליון מוכן עם כמה סנטימטרים ביניהם.
בקערה קטנה, מערבבים 1 ביצה עם 1 כפית מים כדי להפוך ביצה לשטוף.
מברשת כל יומן עם ביצה לשטוף, ציפוי אותם באופן שווה על החלק העליון ואת הצדדים.
אופים במשך 27 דקות, סיבוב גיליון העוגיות מלפנים לאחור באמצע האפייה, עד משחימים קלות מאוד קצת המשרד.
הסר מהתנור ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 300ºF.
לקרר את היומנים במשך 20 דקות, ואז למקם אותם על קרש חיתוך. עם סכין משונן, לחתוך כל יומן בזווית קלה לחתיכות בעובי 3/4 אינץ', לשמור אותם בשורה. החלק את השורה של ביסקוטי יחד, להרים ולמקם בחזרה על גיליון העוגיות, ולאחר מכן להפריד את הפרוסות, להשאיר 1/2 אינץ ' של שטח בין כל אחד.
אופים שוב במשך 9 עד 12 דקות, מסתובב פעם אחת במהלך האפייה, עד ביסקוטי מרגיש קצת מוצק.