קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט

מבשלים את הספר: בס פסים צלוי-פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט
מבשלים את הספר: בס פסים צלוי פאן עם סלט חומוס תוניסאי ורוטב יוגורט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 53 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 541 קלוריות. גשו לסופר וקנו כמון טחון, פילה בס מפוספס, גבעולי סלרי וחולצות עלים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו לבשל את הספר: חומוס Sauté עם יוגורט יווני, בס פסים צלוי עם רוטב צ'ייב ושמנת חמוצה, ו לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים 1/2 כוס חומוס בקערת ערבוב. מועכים את השעועית עם מזלג או מחית תפוחי אדמה עד שהם מרוסקים אבל עדיין יש קצת מרקם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2
מוסיפים את החומוס שנותר, את הבצל, מלפפון, כוסברה, סלרי, כמון, הריסה, שמן זית וחומץ; מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר, או מכסים ומקררים בין לילה. חזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
HarissaHarissa
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מחממים התנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
שים מחבת ברזל יצוק גדול או מחבת ovenproof לא מקל על חום בינוני גבוה מעיל עם שמן קנולה. לטפוח על שני הצדדים של הדג יבש עם מגבות נייר ועונה בנדיבות עם מלח ופלפל. כאשר השמן מנצנץ, להניח את צד עור הדג למטה במחבת. לצרוב במשך 4 עד 5 דקות מבלי להזיז את הפילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שהדגים אטומים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את המחבת מהתנור והפוך את הדג בזהירות עם מרית שטוחה, כך שצד העור הוא עכשיו למעלה; זה צריך להיות חום, פריך, ולעשות צליל כאשר אתה מקיש עליו.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
תן לדגים לשבת במחבת החמה לרגע כדי לצרוב את הצד התחתון.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
כדי לשרת, בריכה 2 כפות של רוטב היוגורט על כל אחד 4 צלחות, מניחים את עור הדגים בצד על גבי הרוטב, וערימה את סלט החומוס לידו. 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
כדי להפוך את רוטב היוגורט: בקערה קטנה, לשלב את היוגורט, מיץ לימון, שום, ושמן; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מעבירים את רוטב היוגורט למכולה, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש, עד 7 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)