קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מבשלים את הספר: חומוס אדממה

מבשלים את הספר: חומוס אדממה
גשו לסופר וקנו פולי אדממה, שום קלוי, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame, מבשלים את הספר: חומוס מלא, ו חומוס אדממה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את האדממה במחבת ומכסה במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד השעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים וקרים מתחת למים זורמים כדי לתקן את הצבע הירוק הבהיר. שמור 2 או 3 edamame להשתמש כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
שים את כל החומרים למעבד מזון. תהליך עד חלקה. לטעום, ולהתאים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
לארוז לתוך מיכל קטן שמתאים לתוך תיבת בנטו שלך.
5
מקשטים על גבי עם שעועית אדממה כולה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
6
הערה: כדי לצלות שום לעטוף ראש שלם של שום בנייר כסף ואופים ב 177° במשך 45 דקות או עד רך וחום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ