קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מבשלים את הספר: חומוס אדממה

מבשלים את הספר: חומוס אדממה
גשו לסופר וקנו פולי אדממה, שום קלוי, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame, מבשלים את הספר: חומוס מלא, ו חומוס אדממה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את האדממה במחבת ומכסה במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד השעועית רכה.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מסננים וקרים מתחת למים זורמים כדי לתקן את הצבע הירוק הבהיר. שמור 2 או 3 edamame להשתמש כקישוט.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
שים את כל החומרים למעבד מזון. תהליך עד חלקה. לטעום, ולהתאים את התיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
לארוז לתוך מיכל קטן שמתאים לתוך תיבת בנטו שלך.
5
מקשטים על גבי עם שעועית אדממה כולה שמורות.
מרכיבים שתצטרך
אדמה קפואה (מתוך התרמילים)אדמה קפואה (מתוך התרמילים)
6
הערה: כדי לצלות שום לעטוף ראש שלם של שום בנייר כסף ואופים ב 177° במשך 45 דקות או עד רך וחום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®