צריך מתאבן ללא גלוטן? לבשל את הספר: כנפי באפלו קלאסי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 216 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. מתאים ל-24 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, חומץ, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: הטוב ביותר אי פעם כנפיים אמריקאיות, מבשלים את הספר: כנפי עוף מזוגגות מהגוני, ו מבשלים את הספר: כנפיים וייטנאמיות חמוצות ומתוקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב, בבלנדר חשמלי, מניחים 1/2 כוס של הגבינה הכחולה ואת כל שאר החומרים ואת liquefy. לקבלת עקביות דקה יותר, להוסיף קצת יותר קצפת. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס גבינה כחולה. זה יכול להיעשות עד 12 שעות לפני הבישול, ולאחר מכן מאוחסן, מכוסה היטב, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
חותכים וזורקים את קצות כנפי העוף.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
3
חותכים את הכנפיים במחצית דרך המפרק. יהיו לך 48 חתיכות. לשפשף את העוף עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מניחים את הרוטב החם, חמאה, וחומץ בסיר קטן. להביא את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מניחים מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה על ארובה מקורה או גריל גז חיצוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
ערמוני מים, משולבים
6
מוסיף את שמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מחממים את השמן עד בועות טופס סביב קצה כף עץ טבול בשמן, 350 עד 191°. להפוך את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
תוסיף חצי מכנפי העוף. מטגנים בשמן עמוק עד שהכנפיים הופכות לזהובות עמוקות והבשר מתבשל לאורך העצם( חתוך לאחד עם סכין קילוף), כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
להעביר את הכנפיים למתלה תיל לנקז. מבשלים את המנה השנייה של כנפיים.
כנפי עוף ניתן לזווג עם שרדונה, פינו נואר, וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.