הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם כמה פלפל, עגבניות משומר, פתיתי שמרים תזונתייםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו מבשלים את הספר: גזר קלוי וניוקי ריקוטה עם חמאת Herbed, לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון, ו מבשלים את הספר: גבינת עיזים ופנקייק ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
קודם כל, נצלה את הכרובית. מחממים התנור ל 204°. קו גדול, מסגרת אפייה נייר קלף; ככה הכרובית לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את הכרובית על הסדין ומטפטף את השמן מעליו. לרסס אותו עם ספריי בישול nonstick ומפזרים 1/4 כפית מלח. לזרוק אותו עם הידיים שלך כדי לוודא שהכל מלוח.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
זיתים בשלים שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מורחים את הכרובית בשכבה אחת ואופים במשך 10 דקות, ואז הופכים אותה עם מרית. אתה לא צריך להעיף כל אחד ואחד, אז לא מקבל OCD על זה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
אופים עוד 15 עד 20 דקות, עד השחמה קלה, רך, קלוי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, להתפורר טופו לקערת ערבוב. השתמש בידיים שלך כדי לרסק את הטופו, לסחוט אותו בין האצבעות שלך, עד שיש לו את העקביות של גבינת ריקוטה.
מוסיפים את השמרים התזונתיים, מיץ לימון, פלפל ומלח שנותר. השתמש במזלג לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמרים תזונתיים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
כאשר הכרובית נעשית, להעביר אותו לקערת הערבוב עם תערובת טופו. השתמש מחית תפוחי אדמה כדי מועך אותו ממש טוב, לרגע או משהו כזה. אם זה לא נראה מועך מספיק עם מחית תפוחי אדמה, כמה פולסים במעבד המזון צריך לקבל את זה נחמד ומתפורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
מרסק תפוחי אדמה
תערובת עוגה טבעית
8
כדי להכין את הרוטב, לערבב את כל המרכיבים יחד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
9
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
יוצקים שכבה דקה של רוטב אדום על החלק התחתון של תבשיל מרובע 8 אינץ'. שורה עם שכבה של אטריות.