קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות67
מגזין

מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן

מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ספגטי חיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים גרוסים, ופרמזן. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1029 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו עוף צלוי, חמאה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רטיני חיטה מלאה עם כרוב ניצנים מגורר, לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב, ו כרוב ניצנים גרוסים עם פיסטוקים, חמוציות ופרמזן.

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחזיק כל כרוב ניצנים על ידי קצה גזע, לחתוך לפרוסות דקות מאוד באמצעות פורס מתכוונן להב או דק פרוסה עם סכין חדה טובה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מחממים את החמאה ו-2 כפות השמן בתנור הולנדי של 5 1/2 עד 7 ליטר או סיר כבד עם מכסה על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוסיף את כרוב הניצנים וקמצוץ נדיב של מלח. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים 1/4 כוס מים וממשיכים לבשל, מכוסים ומערבבים מדי פעם, למשך כ-15-20 דקות נוספות עד שהנבטים יהיו רכים אך עדיין מוצקים לנשיכה.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
בינתיים, מחממים את השום והשמן שנותר במחבת קטנה או בסיר על אש נמוכה, מתערבלים במחבת מדי פעם, במשך 5-6 דקות עד ריחני וזהוב קל.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מהחום. כאשר הנבטים נעשים, לתת להם לעמוד, מכוסה, את החום.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
8
מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן, בהזמנת 1/2 כוס של פסטה בישול נוזלי, לנקז ולהעביר את הפסטה לקערת הגשה גדולה. מיד להוסיף את נבטים, מלאי, שום ושמן, לזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
נבטיםנבטים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיף את העוף ו 1 1/2 כוסות של הגבינה. לזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
הוסף את נוזל הבישול כדי להרטיב, אם תרצה.
11
מגישים את הפסטה מיד, טפטף בשמן נוסף ומפוזר עם פלפל שחור בשפע, הגבינה הנותרת ומלח ים גס קצת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'