מבשלים את הספר: עדשים עם סלק קלוי
לבשל את הספר: עדשים עם סלק קלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 428 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלה דפנה, שמן זית, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta, לבשל את הספר: עדשים ברביקיו, ו מבשלים את הספר: עדשים צרפתיות בסיסיות.
הוראות
לעטוף את הסלק בנפרד בנייר אלומיניום ולשים אותם בתבנית אפייה. צולים את הסלק עד מכרז, כ 1 שעה.
בעוד הסלק צולה, לשטוף את העדשים במים קרים.
שים את העדשים בסיר בינוני עם 3 כוסות מים, בצל, שיני שום, עלה דפנה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים בעדינות עד שכל המים נספגים והעדשים רכות, על 1 שעה.
הוסף עוד מים אם אתה צריך. השתמש בכף מחוררת כדי לדוג את הבצל, שום, עלה דפנה.
הסר את הסלק מהתנור, פתח, וכאשר קר מספיק כדי להתמודד, להחליק את העורות. מקצץ את הסלק, ואז מוסיף אותם ללן-tils. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להעביר צלחת הגשה טפטוף בנדיבות עם שמן זית מעולה, ומקשטים עם הרבה פטרוזיליה קצוצה ובצל ירוק.