תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגת תפוחים חמוציות קלה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את "תמצית ונילן", קינמון טחון, סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוגת תפוחים אירית, מבשלים את הספר: עוגת תפוחים פריכת דבש, ו לבשל את הספר: עוגת שוקולד נמסיס קטנה קלה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את החמוציות, תפוח, סוכר חום, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, ו 1 כפית קינמון בקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
סוכר חום
חמוציות
גרידה כתומה
קינמון
תפוח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את הביצים במהירות בינונית גבוהה במשך 2 דקות. עם המיקסר על בינוני, להוסיף 1 כוס סוכר מגורען, חמאה, וניל, שמנת חמוצה להכות רק עד בשילוב. במהירות נמוכה, מוסיפים לאט את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
שמנת חמוצה
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
קערה
4
יוצקים את תערובת הפירות באופן שווה לתוך צלחת עוגת זכוכית 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירות
5
יוצקים את הבלילה על הפרי, מכסים אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פירות
6
שלב את הנותרים 1 כף סוכר מגורען ו 1/8 כפית קינמון ומפזרים אותו על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קינמון
7
אופים במשך 55 עד 60 דקות, עד שקיסם שיניים מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי ואת הפרי מבעבע סביב הקצוות.