מבשלים את הספר: פודינג קיץ קטן
לבשל את הספר: Puddings הקיץ הקטן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 404 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו חלב, לחם, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עגבניות כל מגונדר לקיץ, מבשלים את הספר: שרימפס ונענע גלילי קיץ, ו מבשלים את הספר: ירקות קיץ עגבניות בלאדי מרי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הפטל בקערה ומפזר את הסוכר מעליהם. לנער את הקערה כדי לערבב אותם יחד מבלי לרסק את פירות יער. להפריש לmacerate במשך חצי שעה.
אתה צריך ארבעה 6-8 גרם ramekins עבור תבניות פודינג שלך.
חותכים עיגול מכל פרוסת לחם, באמצעות ramekin כתבנית.
יוצקים את החלב לתוך צלחת רחבה.
עבודה עם מעגל אחד של לחם בכל פעם, במהירות לטבול את הלחם לתוך החלב עד רק לח אבל לא רטוב, ולאחר מכן לחץ אותו לתוך אחד ramekins, רירית התחתונה. מכסים את שכבת הלחם בשכבה נדיבה של פירות יער. הפוך שכבה נוספת עם לחם רטוב וגרגרים, ולאחר מכן להוסיף מעגל שלישי של לחם רטוב. Ramekin צריך להיות מלא (או אפילו נפוח מעל) את השפה.
שכבה 3 ramekins הנותרים באותו אופן, באמצעות הלחם הנותר וגרגרים. כפית כל מיצים מעל.
מניחים את הרמקים המלאים על מגש קטן או על תבנית אפייה, מכסים באופן רופף כל אחד בנייר עטיפה או קלף, ומניחים צלחת כבדה ישירות על גביהם כמשקל כדי ללחוץ על השכבות יחד.
מקררים את הפודינג עד שהלחם וגרגרים התמזגו לחלוטין, כ 4 שעות. הם ישמרו היטב במקרר עד 24 שעות.
כדי לשרת, לחשוף את ramekins ולהפעיל סכין קטנה סביב הקצוות הפנימיים. הפוך כל פודינג על צלחת קינוח ו unmold אותו בעדינות.
מפזרים את פודינג עם קצת סוכר ולשים כפית נחמדה של קצפת על גבי.