קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

מבשלים את הספר: פודינג קיץ קטן

מבשלים את הספר: פודינג קיץ קטן
לבשל את הספר: Puddings הקיץ הקטן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 404 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו חלב, לחם, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עגבניות כל מגונדר לקיץ, מבשלים את הספר: שרימפס ונענע גלילי קיץ, ו מבשלים את הספר: ירקות קיץ עגבניות בלאדי מרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הפטל בקערה ומפזר את הסוכר מעליהם. לנער את הקערה כדי לערבב אותם יחד מבלי לרסק את פירות יער. להפריש לmacerate במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
אתה צריך ארבעה 6-8 גרם ramekins עבור תבניות פודינג שלך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
חותכים עיגול מכל פרוסת לחם, באמצעות ramekin כתבנית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
יוצקים את החלב לתוך צלחת רחבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
עבודה עם מעגל אחד של לחם בכל פעם, במהירות לטבול את הלחם לתוך החלב עד רק לח אבל לא רטוב, ולאחר מכן לחץ אותו לתוך אחד ramekins, רירית התחתונה. מכסים את שכבת הלחם בשכבה נדיבה של פירות יער. הפוך שכבה נוספת עם לחם רטוב וגרגרים, ולאחר מכן להוסיף מעגל שלישי של לחם רטוב. Ramekin צריך להיות מלא (או אפילו נפוח מעל) את השפה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
שכבה 3 ramekins הנותרים באותו אופן, באמצעות הלחם הנותר וגרגרים. כפית כל מיצים מעל.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מניחים את הרמקים המלאים על מגש קטן או על תבנית אפייה, מכסים באופן רופף כל אחד בנייר עטיפה או קלף, ומניחים צלחת כבדה ישירות על גביהם כמשקל כדי ללחוץ על השכבות יחד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מקררים את הפודינג עד שהלחם וגרגרים התמזגו לחלוטין, כ 4 שעות. הם ישמרו היטב במקרר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
כדי לשרת, לחשוף את ramekins ולהפעיל סכין קטנה סביב הקצוות הפנימיים. הפוך כל פודינג על צלחת קינוח ו unmold אותו בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
מפזרים את פודינג עם קצת סוכר ולשים כפית נחמדה של קצפת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון