קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

מבשלים את הספר: פודינג קיץ קטן

מבשלים את הספר: פודינג קיץ קטן
לבשל את הספר: Puddings הקיץ הקטן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 404 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו חלב, לחם, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עגבניות כל מגונדר לקיץ, מבשלים את הספר: שרימפס ונענע גלילי קיץ, ו מבשלים את הספר: ירקות קיץ עגבניות בלאדי מרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הפטל בקערה ומפזר את הסוכר מעליהם. לנער את הקערה כדי לערבב אותם יחד מבלי לרסק את פירות יער. להפריש לmacerate במשך חצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
אתה צריך ארבעה 6-8 גרם ramekins עבור תבניות פודינג שלך.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
חותכים עיגול מכל פרוסת לחם, באמצעות ramekin כתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
יוצקים את החלב לתוך צלחת רחבה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
5
עבודה עם מעגל אחד של לחם בכל פעם, במהירות לטבול את הלחם לתוך החלב עד רק לח אבל לא רטוב, ולאחר מכן לחץ אותו לתוך אחד ramekins, רירית התחתונה. מכסים את שכבת הלחם בשכבה נדיבה של פירות יער. הפוך שכבה נוספת עם לחם רטוב וגרגרים, ולאחר מכן להוסיף מעגל שלישי של לחם רטוב. Ramekin צריך להיות מלא (או אפילו נפוח מעל) את השפה.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
שכבה 3 ramekins הנותרים באותו אופן, באמצעות הלחם הנותר וגרגרים. כפית כל מיצים מעל.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מניחים את הרמקים המלאים על מגש קטן או על תבנית אפייה, מכסים באופן רופף כל אחד בנייר עטיפה או קלף, ומניחים צלחת כבדה ישירות על גביהם כמשקל כדי ללחוץ על השכבות יחד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מקררים את הפודינג עד שהלחם וגרגרים התמזגו לחלוטין, כ 4 שעות. הם ישמרו היטב במקרר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
9
כדי לשרת, לחשוף את ramekins ולהפעיל סכין קטנה סביב הקצוות הפנימיים. הפוך כל פודינג על צלחת קינוח ו unmold אותו בעדינות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מפזרים את פודינג עם קצת סוכר ולשים כפית נחמדה של קצפת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה