קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס

מבשלים את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס
לבשל את הספר: פורל מחבת מטוגן מצופה קמח תירס הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך חמאה, שמן canolan, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ארוחת ערב הלילה: פורל מצופה קמח תירס מטוגן במחבת, לבשל את הספר: פורל Amandine, ו טרוטה מצופה קמח תירס.

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה וכבדה על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
פתח את הטרוטה, טפיחה יבשה, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פורלפורל
3
מערבבים יחד את קמח התירס, קמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, והפטרוזיליה בקערה רחבה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
לטבול את הטרוטה לתוך תערובת קמח התירס בצד לחתוך בלבד. ודא שהוא מצופה היטב. אם לא מבשלים מיד, מניחים את הדג על מגש בשכבה אחת, חשוף, במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמח תירסתערובת קמח תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
הוסף 2 כפות של שמן קנולה למחבת החמה וכאשר הוא רק מתחת לעישון, להוסיף בזהירות 1 או 2 פורל-עם זאת רבים יתאים בצד פן העור שלך למעלה. לאחר 1 דקה, להוסיף 2 כפיות חמאה למחבת. צפה בעור, וכאשר אתה רואה את זה מתחיל לגומת חן ולהתפתל (זה ייקח בערך 2 דקות), להפוך את הדג. מבשלים על צד העור במשך 30 שניות עד דקה, רק עד שהדגים מתחילים להתכרבל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
הסר מהמחבת ולשמור חם בתנור נמוך בזמן שאתה חוזר עם השמן הנותר, חמאה, ודגים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים חם, עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון