מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 369 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם של שומן כל אחד. אם $1.52 למנה נופל בתקציב שלך, לבשל את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר יכול להיות מדהים ללא גלוטן מתכון לנסות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך אפונה, צדפות, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו מבשלים את הספר: Poato Basil Purée, מבשלים את הספר: מחית שום ורוזמרין תפוחי אדמה, ו מבשלים את הספר: פודינג סולת שוקולד עם מחית פטל (מתכונים דומים).
הוראות
ראשית, להפוך את פירה אפונה: לבשל את האפונה במים מלוחים רותחים עד במכרז, ולאחר מכן לנקז, שמירה על מי בישול, ולרוקן את האפונה לתוך בלנדר או מעבד מזון.
שים את השמן ושום במחבת קטנה ולאפשר לרחוש בעדינות במשך בקושי דקה עד השום רק מתחיל צבע. במהירות לשפוך אותו לתוך הבלנדר עם האפונה.
מוסיף את החמאה, נענע, וקורט כל אחד מלח ופלפל. מערבבים לפירה, מוסיפים מעט מנוזל הבישול במידת הצורך כדי לתת עקביות דומה לזו של חומוס גס. לטעום ולהתאים את התיבול; להתחמם.
כדי לבשל את הצדפות, לשים מחבת גדולה, לא מקל על חום בינוני גבוה ולהוסיף את השמן. קרע את החזיר לחתיכות גדולות והוסף למחבת, הופך את החתיכות בשמן ברגע שהם מתחילים לפריך —זה צריך לקחת פחות מדקה.
מעבירים לצלחת חמה. מתבלים את הצדפות, מוסיפים אותן למחבת ומבשלים בערך דקה, עד לחום זהוב מתחת. הפוך אותם ומבשל לרגע בצד השני.
מיד להעביר את הצדפות ל 4 צלחות חמות, הוספת כמה פיסות בשר חזיר לכל אחד. שים מנה טובה של פירה אפונה ליד הצדפות, טפטוף עם קצת שמן אקסטרה בתולה בתוספת מיצי מחבת הצדפה, וטוחנים על קצת פלפל.