מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: קרמל מלוח פרוסת אגוז. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. 211 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, מלח ים קשקשי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, קרמל מלוח & פרוסה של מיליארדר חמאת בוטנים, ו מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-400 ° F וממפים את תבנית האפייה בנייר אפייה, כך שהקצוות תלויים על 2 הצדדים. משמנים קלות את הקלף עם ספריי בישול לא מקל.
כדי להפוך את הלחם הקצר, מערבבים את הקמח, סוכר חום, אגוזי מלך וקוקוס יחד בקערה בינונית. מערבבים במלח, חמאה מומסת, ווניל. לחץ לתוך צלחת אפייה מוכנה בשכבה דקה, אפילו.
אופים במשך 15 דקות, או עד הזהב.
כדי להפוך את המילוי, בעוד הבסיס הוא אפייה לשפוך את חומרי המילוי לתוך מחבת קטנה או דוד כפול ולהגדיר אותו על אש נמוכה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים.
תן לו להרתיח במשך כ 5 דקות, או עד שהוא מתעבה ומתרחק מן הצדדים של המחבת.
הסר את בסיס הלחם הקצר מהתנור ושופכים את מילוי הקרמל על גבי.
מורחים אותו באופן שווה ולשים את המחבת במקרר כדי להירגע.
כדי להפוך את שכבת השוקולד, בסיר קטן לשלב את השוקולד עם חמאה ושמן. מבשלים על אש נמוכה עד נמס וחלק.
להקציף ביסודיות כדי להסיר כל גושים, ואז להפיץ באופן שווה על שכבת קרמל מצונן.
מפזרים קלות עם מלח ים קשקשי ומקרר להקשיח שוקולד.
מגישים בריבועים קטנים מאוד; החומר הזה הוא עשיר מאוד!