קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז

מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: קרמל מלוח פרוסת אגוז. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. 211 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, מלח ים קשקשי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד, קרמל מלוח & פרוסה של מיליארדר חמאת בוטנים, ו מבשלים את הספר: לחם אגוז צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-400 ° F וממפים את תבנית האפייה בנייר אפייה, כך שהקצוות תלויים על 2 הצדדים. משמנים קלות את הקלף עם ספריי בישול לא מקל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
כדי להפוך את הלחם הקצר, מערבבים את הקמח, סוכר חום, אגוזי מלך וקוקוס יחד בקערה בינונית. מערבבים במלח, חמאה מומסת, ווניל. לחץ לתוך צלחת אפייה מוכנה בשכבה דקה, אפילו.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
קוקוסקוקוס
ונילוניל
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
אופים במשך 15 דקות, או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
כדי להפוך את המילוי, בעוד הבסיס הוא אפייה לשפוך את חומרי המילוי לתוך מחבת קטנה או דוד כפול ולהגדיר אותו על אש נמוכה. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד התערובת רותחים.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
מחבתמחבת
5
תן לו להרתיח במשך כ 5 דקות, או עד שהוא מתעבה ומתרחק מן הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר את בסיס הלחם הקצר מהתנור ושופכים את מילוי הקרמל על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
קרמלקרמל
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מורחים אותו באופן שווה ולשים את המחבת במקרר כדי להירגע.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
כדי להפוך את שכבת השוקולד, בסיר קטן לשלב את השוקולד עם חמאה ושמן. מבשלים על אש נמוכה עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
להקציף ביסודיות כדי להסיר כל גושים, ואז להפיץ באופן שווה על שכבת קרמל מצונן.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מפזרים קלות עם מלח ים קשקשי ומקרר להקשיח שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
מלח יםמלח ים
11
מגישים בריבועים קטנים מאוד; החומר הזה הוא עשיר מאוד!