קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

כריך חמאת בוטנים, בננה ודבש

כריך חמאת בוטנים, בננה ודבש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 453 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך נקטר אגבה, חמאת זרעי חמניות, אבקת ג'ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו חמאת בוטנים, באננן ודבש כריך על לחם קינמון, כריך חמאת בוטנים ובננה עם רוטב חמאת בוטנים שוקולד, ו חמאת בוטנים, דבש, וכריך ארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפרוס שתי פרוסות של לחם לבן מועשר על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבןלחם לבן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2
מורחים את שתי פרוסות הלחם עם חמאת בוטנים. שים אחד בצד.קח פרוסה אחת למעלה עם בננות פרוסות, ואז לטפטף עם דבש.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)
פרוסות בננה נוספות, לא חובהפרוסות בננה נוספות, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
מניחים את פרוסת הלחם השמורה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
4
מברשת העליון והתחתון של כריך עם חמאת טמפרטורת החדר.אם אתה הבעלים של מכונת כריך חשמלי או panini press, מקום כריך בפנים 2 1/2 ל 3 1/2 דקות. אם אין לך מכבש כריך, מקום כריך במחבת סאוטה על גבי התנור שלך, להגדיר בחום בינוני; ומבשלים 3-1/2 ל 4-1 / 2 דקות בכל צד.בעת הבישול, לשלב קינמון והסוכר בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר כריך ובעוד עדיין חם, מתבלים בנדיבות עם קינמון וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
6
חותכים לחצי ומגישים בעוד חם.
7
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה עד מעורבב היטב.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מניחים את חמאת הבוטנים במיכל אטום ולאחסן במקרר במשך 6 עד 8 שבועות (אם אתה יכול לשמור על אכילת אותו כל כך הרבה זמן!).
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)(כגון Crunch Bar)