כריך חמאת בוטנים, בננה ודבש
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 453 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך נקטר אגבה, חמאת זרעי חמניות, אבקת ג'ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו חמאת בוטנים, באננן ודבש כריך על לחם קינמון, כריך חמאת בוטנים ובננה עם רוטב חמאת בוטנים שוקולד, ו חמאת בוטנים, דבש, וכריך ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
לפרוס שתי פרוסות של לחם לבן מועשר על קרש חיתוך.
מורחים את שתי פרוסות הלחם עם חמאת בוטנים. שים אחד בצד.קח פרוסה אחת למעלה עם בננות פרוסות, ואז לטפטף עם דבש.
מניחים את פרוסת הלחם השמורה על גבי.
מברשת העליון והתחתון של כריך עם חמאת טמפרטורת החדר.אם אתה הבעלים של מכונת כריך חשמלי או panini press, מקום כריך בפנים 2 1/2 ל 3 1/2 דקות. אם אין לך מכבש כריך, מקום כריך במחבת סאוטה על גבי התנור שלך, להגדיר בחום בינוני; ומבשלים 3-1/2 ל 4-1 / 2 דקות בכל צד.בעת הבישול, לשלב קינמון והסוכר בקערה קטנה.
הסר כריך ובעוד עדיין חם, מתבלים בנדיבות עם קינמון וסוכר.
חותכים לחצי ומגישים בעוד חם.
לטאטא את כל החומרים יחד בקערה עד מעורבב היטב.
מניחים את חמאת הבוטנים במיכל אטום ולאחסן במקרר במשך 6 עד 8 שבועות (אם אתה יכול לשמור על אכילת אותו כל כך הרבה זמן!).