בייקון עוף ואנצ'ילדה מוערמת החווה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 647 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1149 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמן canolan, כוסברה, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו אנצ'ילדות עוף בערימה, אנצ'ילדות עוף בערימה, ו אנצ'ילדות עוף מוערמות עם סלסה ורדה וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חמאה לסיר בינוני מעל חום בינוני להמיס. לאחר מותך, לטאטא בקמח עד חלקה. לאט לאט לטאטא במרק עוף.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
חום ומערבבים עד סמיך תוסס. לאחר עבה, מערבבים גבינה ולהפחית את החום נמוך.
מחממים שמן זית למחבת בינונית על חום בינוני. טורטיות פאן-פריי במשך כ -30 שניות בכל צד ומניחים על צלחת מרופדת מגבת נייר לניקוז שמן. המשיכו עד שכל 12 הטורטיות יהיו מטוגנות. ייתכן שיהיה עליך להוסיף עוד שמן לאחר כמה קבוצות.עבור כל מנה, מניחים טורטייה על צלחת הגשה. למעלה עם כפית של רוטב העליון עם קמצוץ או שניים של גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים עוד טורטייה על גבי וחזור עם רוטב וגבינה. למעלה עם פרוסות אבוקדו עלי כוסברה אם תרצה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפינו-נואר האורגני של סטולץ עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.