קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

מבשלים את הספר: שוקולד לבן-גלידת מזקל

מבשלים את הספר: שוקולד לבן-גלידת מזקל
לכו לחנות ותביאו שוקולד, חצי חצי, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: כמהין שוקולד לבן, מבשלים את הספר: עוגיות חמוציות ושוקולד לבן, ו לבשל את הספר: סלט לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
הגדר דוד כפול: להגדיר סיר 4 ליטר עם 1 אינץ ' של מים. בחר קערת נירוסטה 3 ליטר כי אתה יכול לקנן לתוך המחבת מבלי לגעת במים. תביא את סיר המים לרתיחה מעל חום גבוה בזמן שאתה מכין את בסיס פודינג.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את חצי וחצי עד שהוא קיטור.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מורחים את השוקולד לשכבה דקה על תחתית הקערה, ואז שופכים על החצי וחצי החמים. מערבבים עד השוקולד הלבן החל להמס. בקערת נירוסטה שהיא חלק מהדוד הכפול שלך, לטאטא יחד את חלמוני ביצה וסוכר עד משולב היטב, ואז לטאטא בתערובת השוקולד. הפחת את הטמפרטורה מתחת לסיר המים כדי לשמור על רתיחה עדינה. הגדר את הקערה של בסיס פודינג מעל מים רותחים לטאטא לעתים קרובות, מגרד את הצדדים של הקערה באופן קבוע עם מרית גומי, עד התערובת מתעבה במידה ניכרת, על 5 דקות. פודינג מבושל מספיק כאשר הוא מגיע 180 מעלות על מדחום שנקרא מיידית. (אתה יכול גם לבדוק את זה על ידי טבילה כף עץ לתוך פודינג, ואז לרוץ את האצבע דרך פודינג: אם הקו מחזיק בבירור, פודינג התעבה מספיק.) עבור המרקם הטוב ביותר, יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה בגודל דומה נירוסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
למלא קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח. נסטלו את הפודינג לתוך הקרח וקציפו באופן קבוע עד שיתקרר לחלוטין. להכניס למקרר אם לא להשתמש באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך