מדורה צ'ילי בתנור הולנדי
מדורה צ'ילי בתנור הולנדי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 535 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 363 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 שעות. אם יש לכם מלח ופלפל כשר, כתף חזיר, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מדורה פטל כפול הולנדי בייבי, מדורה (או תנור) פלפל ג'ק ותפוחי אדמה בייקון, ו סנדלר תנור הולנדי (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולנקז שעועית ספוגה.
מחממים שמן בתנור הולנדי על גחלים חמות עד לעישון.
מוסיפים חצי חזיר ומבשלים עד משחימים היטב מכל הצדדים, על 10 דקות.
העברה לקערה גדולה וחזור עם המחצית הנותרת של בשר חזיר.
להעביר את המנה השנייה לקערה עם המנה הראשונה.
מוסיפים נקניק לסיר ומבשלים, שוברים אותו עם כף עץ עד שכבר לא גלם. להחזיר בשר לסיר עם נקניק ולהוסיף בצל, jalapeño, אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו, וחצי כוסברה. לבשל, ערבוב כל הזמן עד ארומטי בצל החלו להתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים שעועית ספוגה, עגבניות, מספיק מים כדי לכסות בשר ושעועית על ידי 2 אינץ', וקמצוץ גדול של מלח (זה עדיין צריך לטעום תחת מתובל, כפי שהוא יפחית).
מניחים מכסה על תנור הולנדי ומכסים עם גחלים חמים. אפשר לחמם במשך 10 דקות ואז להציץ ולבדוק את הטמפרטורה. נוזל צריך להיות מבעבע קלות.
אפשר לבשל עד שהשעועית רכה ושמנת והבשר רך לחלוטין, 3 עד 6 שעות תלוי כמה חם אתה מבשל אותו (לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לבשל על אש נמוכה מאוד במשך תקופה ארוכה של זמן). בדוק על סיר כפי שהוא מבשל כל שעה בערך, ציפוי עם מים לפי הצורך. לאחר צ ' ילי נעשה, העונה לטעום עם מלח ופלפל ומערבבים בכוסברה ובצלצלים הנותרים.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מערות רוג ' ר Goulart Gran Reserva קאווה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada